Tractament

Tant el to de la sèrie com la realització han de ser frescos i espontanis però a la vegada amb la sofisticació en els diàlegs i en la configuració de personatges curiosos que tenen “móns interiors” imaginatius i creatius provinents de referents generacionals compartits pels que serien sens dubte el seu target: joves i no tant joves de 25 a 45 anys.

A més intentarà normalitzar sobre molts tabús socials encara molt presents però a la vegada molt quotidiana a les nostres generacions: la crisis econòmica, la maternitat i paternitat tardana, la inseminació artificial, el lesbianisme, l’adopció, la precarietat laboral, les relacions afectives per Internet, la bisexualitat, etc..

La realització seria en blanc i negre; destacant una “look” de entre cine de culte underground i de sèrie B (com “Clerks” de Kevin Smith).

TARGET
Públic urbanita entre 25 i 45 anys, amb cultura general i que té uns referents audiovisuals, musicals i socials a nivell de generació compartits.

CAPÍTOL 0
En aquest capítol es presenten els personatges i a més NANDO pateix un accident que el portarà a imaginar-se la PELUKERIA FM com la ràdio clandestina dels anys 30, RADIO BARCELONAIKA, que emet les revoltes mineres del 1934.