Personatges

 

La MARTIN

De Martina, té trenta-nou anys i és mare de l’EDGAR – en homenatge a EDGAR ALLAN POE, de dos anys d’edat. Va començar la carrera de Filologia Anglesa i després de deixar els estudis per marxar a Londres, on va fer de cambrera varis anys, ara és professora d’anglès d’una acadèmia de la ciutat. A la ràdio fa un programa sobre contes gòtics, de monstres i de terror dels clàssics que té el nom de “MONSTRUACIONS I TERRORISME”. És valenta, directa, d’aspecte “dur” , amant de “Potato”, i tot el reggae i punk espanyol dels anys 80... (“Las Vulpes”, “Paralisis permanente”, etc.) amb piercings al nas i a les orelles però en el fons és super sensible – of course perquè és PISCIANA. Busca parella per Internet i no para de quedar amb tot de personatges curiosos i originals. Sempre diu que ella no és de Barcelona sinó de Sants i és una gran admiradora del programa infantil “La bola de Cristal” que segons ella la va marcar tan la vida i per això sempre acaba el seu programa cridant: Visca el Mal, visca el capital!!

 

 

En DANI

De Daniel, té trenta-vuit anys d’edat i treballa de muntador de cinema per una petita empresa que fa pelis porno!!! És daltònic – una malaltia que fa veure els colors intercanviats, el vermell i el verd – i a la ràdio fa un programa anomenat “NINGÚ ÉS PERFECTE” sobre cinema on sovint convida a noies “intel·lectuals gafa pastes” amants de Godard, Woody Allen – de qui sempre s’enamora. Fa curts contínuament... però no tenen èxit.

 

 

En JEFF

Té trenta-nou anys, s’acaba de separar i recentment s’ha mudat a Nou Barris. És nord-americà i a la ràdio fa un programa per que es diu “CUL DE SAC” en anglès, fet que serà motiu de polèmica al començament. És super educat, amable, bona persona, ingenu i guapot; practica “Hung gar”, una mena d’art marcial xinesa. Li agrada la MARTIN però com que a ella la veu tant directa no s’atreveix a aproximar-s’hi.

 

 

 

La VIRGÍNIA

Té quaranta anys i és propietària de la perruqueria per gossos “No et tallis ni un pèl” que hi ha sota la ràdio. És perruquera però és llicenciada en Belles Arts. És lesbiana i té una parella, la NEUS, de fa de més de deu anys… de totes maneres molt sovint com que és una dona forta, també molt directe, molt sensual i sexual sovint té lios desenfrenats amb tot “quisqui”. Fa un programa que es diu “SEX AND THE COOKING” sobre sexualitat femenina i cuina… picantot i divertit!

 

 

La NEUS

Té quaranta-dos anys i és la parella de la VIRGINIA. És l’únic personatge que no fa cap programa de ràdio i es mira de forma sarcàstica el seu funcionament. És una dona molt insegura per l’exuberància de la seva parella tot i que ella també és una dona molt atractiva i molt més conservadora a nivell de relacions socials que la VIRGÍNIA. Vol adoptar un nen amb ella.

 

 

 

 

NANDO

De Fernando, té trenta-dos anys i estudia a distància filosofia mentre treballa de cambrer en el negoci familiar per sobreviure. Fa un programa que es diu “SOFIPOLIS!” que analitza filosòficament i políticament la realitat que està passant. Personatge romàntic, i molt idealista. És un fervent defensor de tot el món fantàstic del Sr. dels Anells. Tindrà un accident de moto i acabarà anant amb cadires de rodes, però ho incorporarà a la seva quotidianitat amb molta normalitat i força.

 

 

 

L'ARI

És la nòvia del NANDO, de trenta anys d’edat. Ella és doctorada en CRIPTOLOGIA, una branca de les matemàtiques, “superdotada” però gens pedant, parla molt quotidianament i sempre està “rajant” dels qui l’envolten als despatxos d’investigació de la Universitat. No es vol comprometre amb el NANDO, és una dona segura de si mateixa, autònoma i molt lliure. Li agrada molt la música sintètica i electrònica i és la informàtica de la ràdio.