El nostre estudi

Escrit per: Núria Ràfols Garcia

Metrocurt neix en el 2000 mantenint en l'actualitat els valors que ens han fet diferents al llarg d'aquests 13 anys de sumar experiència i compartir coneixement: dinamisme, flexibilitat, contemporaneïtat i creativitat.

Metrocurt ha col·laborat i col·labora en la producció videogràfica d'artistes com Alexandra Navratil, Xoán Anleo, Martí Anson, Juan Carlos Bracho, Federico Guzmán, Mónica Fuster, Cova Macías i Alejandro Vidal, així com en l'últim treball d'Oliver Ressler “The Right of Passage”, unapart del mateix rodat a Barcelona.

Destacar, dins de l'àmbit del videoart, la col·laboració en la realització de la peça audiovisual d'Alejandro Vidal “Material Dust”, rodada íntegrament en Honk Kong i produïda per Fundació La Caixa.
En l'àmbit cinematogràfic, Metrocurt ha coproduït el documental de la periodista Neus Ràfols “Los Niños de Morelia: el regreso olvidado”, finalista del certamen “Voces contra el silencio 2006” de Ciudad de México.

Conjuntament amb Fausto PC, Metrocurt produeix el llargmetratge de ficció “Barceloneta.com” de la directora i guionista Núria Ràfols, seleccionat en el “Festival Internacional de Cine Digital de Chile, DIFF 2011” i emès per BTV al novembre de 2011. la fi de 2012, Metrocurt realitza el reportatge documental “Ser refugiat/da a Barcelona” produït per Catalunya amb ACNUR.